Artiesten

David Galle


David Galle

David Galle (°Menen, 1980) is ondertussen 20 jaar actief als stand-up comedian. Hij won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op canvas en was op tv onder andere te zien in het zondagavondprogramma ‘De Kazakkendraaiers’ (één), de sketchshow ‘Echt niet oké’ (één) en de successerie Bevergem (canvas), waar hij de rol speelde van Roste Thierry. Hij heeft ondertussen een stevige live-reputatie opgebouwd en brengt in een sneltempo scherpe comedy doorspekt met herkenbare persoonlijke verhalen over dagdagelijkse onderwerpen.

 

Lukas Lelie


Lukas Lelie

Lukas Lelie heeft sinds zijn debuutshow “Ik Doe Mijn Best” niet stilgezeten. Zo werkt hij al jaren voor en achter de schermen mee aan “De Ideale Wereld”, leerde hij Vlaanderen de koekenrayon kennen in zijn populaire YouTube-reeks “Standaard Koekhandel” én is hij ook eens 2 km gaan joggen. Tot zover de grote verwezelijkingen, want verder draait het leven van Lukas nog steeds grotendeels om eten, met alle onvermijdelijke bijwerkingen van dien. Naast het podium, verlangt Lukas natuurlijk ook naar de catering van de culturele centra.

 

Info

Dit is de eerste editie van LOLPOP Comedy in Wichelen. De organisatie is in handen van vzw LOL (Oud-leiding Chiro Wichelen).
Maandag 6 september 2021
Deuren: 19u00 / Start: 20u00
Gildenhuis, Margote 86 9260 Wichelen
Tickets kan je enkel hieronder bestellen of door te bellen naar het telefoonnummer 0472/83 08 16

Tickets UITVERKOCHT

Alle beschikbare tickets zijn momenteel uitverkocht. Mogelijks komen er nog extra tickets vrij. Hou daarom onze facebook en website in de gaten