Artiesten

Raf Coppens


Raf Coppens

Hij slaat geregeld een praatje, weliswaar met gerecycleerde teksten. Onder de middag eet hij boterhammen. Hij leert dat mensen die het moeilijk hebben contenter zijn. Hierover brengt hij verslag uit met scherpe en snelle one-liners (6 grappen/minuut), inclusief actuele humor, imitaties en liedjes. Na een uitgebreide cursus Engelse en Amerikaanse comedy kwam hij tot het besluit: het moet nog sneller, nog grappiger. En het wordt nog sneller en nog grappiger. Op een uur 360 keer lachen. Geen meningen, geen boodschap, geen rode draad. Enkel grappen. Gedaan met theatershows van 100 minuten met een verhaal. Coppens geeft geen moer om verhalen. Hij is en blijft een geboren standupper. Snel, scherp en snedig gebald in een sterk concentraat van 60 minuten !

 

Jade Mintjens


Jade Mintjens

Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Sinds haar deelname aan het comedyprogramma 'Voor De Leeuwen' in 2017 verzorgde ze het voorprogramma van Bart Cannaerts en Xander de Rycke, waarmee ze onder andere op de zomerbar van Rock Werchter stond (2020). Jade was één van Michael Van Peels ‘Young Ones’ (2019) en stond in 2021 in de finale van Humo’s Comedy Cup. Sinds november 2021 is Jade vaste sidekick van 'De Ideale Wereld' op Canvas. Jade brengt haar gitaar en glimlach mee op het podium.

 

Info

Na de succesvolle eerste editie organiseert vzw LOL (Oud-leiding Chiro Wichelen) de tweede editie van LOLPOP Comedy in Wichelen.
Maandag 5 september 2022
Deuren: 19u00 / Start: 20u00
Gildenhuis, Margote 86 9260 Wichelen
Tickets kan je enkel hieronder bestellen of door te bellen naar het telefoonnummer 0472/83 08 16

Tickets

Tickets kosten 10 euro in voorverkoop. Aan de kassa betaal je 14 euro.
Tickets kunnen met onderstaand formulier besteld worden. De betaling kan je achteraf doen via overschrijving.
Let op, je ticket is pas geldig na betaling. Tickets kunnen ook besteld worden via het nummer 0472/83 08 16.